Mamma Ciccia

İtalya Gölleri, Italian Alps
Mamma Ciccia Öne Çıkan Resim
Mamma Ciccia Dış Mekan
Mamma Ciccia İç Mekan
Mamma Ciccia İç Mekan
Mamma Ciccia Yerinde Yemek
Image More +54 fotoğraf
Mamma Ciccia
Piazza Roma 15 İtalya Gölleri, Italian Alps

Mamma Ciccia misafirlere Mandello del Lario bölgesinde, tarihi bölgede, Lecco Gölü Kolu ve Mandello del Lario Feribot Terminali yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Lugano Gölü ile 19,1 mi (30,7 km) ve Villa Monastero Botanik Bahçesi ile 7,7 mi (12,5 km) mesafede.

İtalyan mutfağı alanında uzman olan Mamma Ciccia yemek servisi için ideal, bu küçük otelde toplam 2 restoran var; isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 16 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği mevcuttur.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Oda, 2 Yatak Odası
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu
Room
Standard Tek Kişilik Oda, Banyolu/Duşlu
Room
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası (Small)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x