Mama Shelter Lille

Nord-pas-de-calais, Lille
Mama Shelter Lille Genel
Mama Shelter Lille Genel
Mama Shelter Lille Genel
Mama Shelter Lille Genel
Mama Shelter Lille Genel
Image More +65 fotoğraf
Mama Shelter Lille
97 place Saint-Hubert Nord-pas-de-calais, Lille

Lille (Lille Kent Merkezi) bölgesindeki Mama Shelter Lille misafirlere Euralille ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Opera Binası ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Eski Borsa Binası ile 0,6 km (0,4 mil) ve Lille Grand Meydanı ile 0,6 km (0,4 mil) mesafede.

Mama Shelter Lille misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 112 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Large Mama)
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Medium Mama)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak (Medium Mama)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak (Small Mama)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x