Mama's Design & Boutique Hotel

Batı Slovakya, Bratislava
Mama's Design & Boutique Hotel Genel
Mama's Design & Boutique Hotel Genel
Mama's Design & Boutique Hotel Genel
Mama's Design & Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Mama's Design & Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Mama's Design & Boutique Hotel
Chorvatska ulica 2 Batı Slovakya, Bratislava

Mama's Design & Boutique Hotel size Bratislava merkezinde, Medicka Zahrada ile 3 dakika yürüyüş ve Bratislava Central Alışveriş Merkezi ile 11 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Danube River ile 1,1 mi (1,7 km) ve Slovak Radio Building ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

15 odada minibar ve plazma televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Free Wellness)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (Free Wellness)
Deluxe
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x