Mama Mids Home

Morjim
Mama Mids Home Öne Çıkan Resim
Mama Mids Home Dış Mekan
Mama Mids Home Dış Mekan
Mama Mids Home Dış Mekan
Mama Mids Home Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Mama Mids Home
Morjim Beach, Modlo Vaddo, Morjim , Morjim

Mama Mids Home misafirlere Morjim bölgesinde, plaj yakınında, Morjim Plajı ve Morjai Tapınağı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Anjuna Plajı ile 8,4 mi (13,5 km) ve Baga Plajı ile 9,7 mi (15,6 km) mesafede.

Mama Mids Home misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 10 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x