Malta Premium Hotel

Poznan
Malta Premium Hotel Genel
Malta Premium Hotel Genel
Malta Premium Hotel Öne Çıkan Resim
Malta Premium Hotel Yerinde Yemek
Malta Premium Hotel Yerinde Yemek
Image More +63 fotoğraf
Malta Premium Hotel
ul. Bninska 16 , Poznan

Poznan (Nowe Miasto) bölgesindeki Malta Premium Hotel misafirlere Church of St John of Jerusalem ve Malta Park Railway ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Porta Posnania İnteraktif Kültür Mirası Merkezi ile 0,9 mi (1,5 km) ve St. Peter ve St. Paul Kemerli Katedral Bazilikası ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Restauracja Saute ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 17 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için sauna ve kiralık bisiklet bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Superior
Superior Oda
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x