Mallacoota Hotel Motel

Lakes And Wilderness, Mallacoota
Mallacoota Hotel Motel Genel
Mallacoota Hotel Motel Genel
Mallacoota Hotel Motel Genel
Mallacoota Hotel Motel Öne Çıkan Resim
Mallacoota Hotel Motel Dış Mekan
Image More +19 fotoğraf
Mallacoota Hotel Motel
51-55 Maurice Avenue Lakes And Wilderness, Mallacoota

Mallacoota bölgesindeki Mallacoota Hotel Motel konaklamanızda, Surf Shack ve Mallacoota Coastal Reserve ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Croajingolong Ulusal Parkı ile 0,3 mi (0,5 km) ve Mallacoota Tekne Rampası ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Mallacoota Hotel Motel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 18 klimalı oda mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Yarı açık banyolar, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda (Queen)
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x