MalisGarten

Zillertal Arena, Zell am Ziller
MalisGarten Genel
MalisGarten Öne Çıkan Resim
MalisGarten Dış Mekan
MalisGarten Dış Mekan
MalisGarten Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
MalisGarten
Rohrerstraße 5 Zillertal Arena, Zell am Ziller

Zell am Ziller bölgesindeki MalisGarten misafirlere iskele üstünde, Zillertal ile St. Veit Bölge Kilisesi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Freizeitpark Zell ile 0,5 mi (0,8 km) ve Rosenalm Teleferiği ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 35 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve terlik vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ücretsiz gazete servisi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Golf sahasında antreman yaptıktan sonra açık havuz dâhil diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürebilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x