Malinawon Resort

Visayan Adaları, Taporok
Malinawon Resort Genel
Malinawon Resort Öne Çıkan Resim
Malinawon Resort Dış Mekan
Malinawon Resort Dış Mekan
Malinawon Resort Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Malinawon Resort
Daorong Blvd. Danao Visayan Adaları, Taporok

Malinawon Resort misafirlere Panglao (Danao) bölgesinde, Danao Plajı ve Virgin Adası ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Alona Plajı ile 1,3 mi (2,1 km) ve Doljo Plajı ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 48 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Queen Suite with Pool View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x