Malia Mare

Malia
Malia Mare Genel
Malia Mare Öne Çıkan Resim
Malia Mare Dış Mekan
Malia Mare Dış Mekan
Malia Mare Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Malia Mare
10 Dimokratias , Malia

Hersonissos bölgesindeki Malia Mare konaklamanızda, Malia Sarayı ve Malia Ruins ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Stalis Plajı ile 1,9 mi (3 km) ve Star Beach Water Park ile 4,6 mi (7,5 km) mesafede.

Malia Mare misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 35 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti verilir, ütü/ütü masası ve beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) istenebilir.

Açık havuz ve spa küveti dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Apart
Apart Daire (One Bedroom Suite)
Apart
Apart Daire
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x