Malala Game lodge

Hluhluwe
Malala Game lodge Genel
Malala Game lodge Öne Çıkan Resim
Malala Game lodge Dış Mekan
Malala Game lodge Dış Mekan
Malala Game lodge Oda Düzeni
Image More +16 fotoğraf
Malala Game lodge
Bushlands Rd , Hluhluwe

Hluhluwe bölgesindeki Malala Game lodge konaklamanızda, iSimangaliso Sulak Alanları Parkı ile 6,1 mi (9,9 km) ve False Bay Parkı ile 12,7 mi (20,4 km) mesafede olacaksınız. Bu küçük otel Phinda Özel Av Hayvanlarını Koruma Alanı ile 14,5 mi (23,3 km) ve Hluhluwe–Imfolozi Park Doğa Koruma Alanı ile 16,5 mi (26,6 km) mesafede.

Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Dağ Evi, Bahçe Manzaralı
Room
Family Dağ Evi, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Superior Dağ Evi, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Dağ Evi, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Family Dağ Evi, 2 Yatak Odası
Room
Standard Dağ Evi, Birden Çok Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Dağ Evi, Birden Çok Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Dağ Evi, Birden Çok Yatak, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x