Malachit Medical SPA

Karpacz
Malachit Medical SPA Genel
Malachit Medical SPA Genel
Malachit Medical SPA Genel
Malachit Medical SPA Genel
Malachit Medical SPA Genel
Image More +36 fotoğraf
Malachit Medical SPA
Staszica 12 , Karpacz

Karpacz bölgesindeki Malachit Medical SPA konaklamanızda, Relaks Kayak Yamacı ve Park Bajek ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Karkonosze Ulusal Parkı ile 0,8 mi (1,2 km) ve Western City ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Akşam yemeği için otelin restoranı Jadalnia ideal, ayrıca oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 26 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz kapalı havuz ve sauna eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca kayak dolabı, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Apart
Apart Daire
Stüdyo
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x