Malabata Guest House

Tangier-tetouan (bölge), Malabata
Malabata Guest House Genel
Malabata Guest House Öne Çıkan Resim
Malabata Guest House Dış Mekan
Malabata Guest House Dış Mekan
Malabata Guest House Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Malabata Guest House
N° 60 Malabata Baie Tangier-tetouan (bölge), Malabata

Tangier bölgesindeki Malabata Guest House misafirlere deniz kıyısında, Villa Harris Gardens ve Casino Malabata 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Tangier Limanı ile 4,1 mi (6,5 km) ve Tangier ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca gece geç saatte oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve plazma televizyon bulunan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için sağlık kulübü ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda
Room
Junior Süit
Room
Presidential Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x