Maksim Hotel

Ural Dağları, Yekaterinburg
Maksim Hotel Öne Çıkan Resim
Maksim Hotel Dış Mekan
Maksim Hotel İç Mekan
Maksim Hotel Kahvaltı
Maksim Hotel Kahvaltı
Image More +41 fotoğraf
Maksim Hotel
Shcherbakova Street, d.4, of.159 Ural Dağları, Yekaterinburg

Maksim Hotel misafirlere Yekaterinburg (Chkalovskiy rayon) bölgesinde, Limpopo Su Parkı ve Mayakovsky Central Park of Culture and Rest ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Uktusskie Baths ile 1,9 mi (3,1 km) ve Megapolis Alışveriş Merkezi ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Otelin 7 kahve dükkânında veya kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 51 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

3 spa küveti ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz ücretli su parkı ve yapay nehir dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Yekaterinburg bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 495 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Luxury Süit, 1 Yatak Odası
Room
Oda
Room
Oda
Room
Junior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x