Majestic Suites - A Boutique Hotel

Bhayandar
Majestic Suites - A Boutique Hotel Genel
Majestic Suites - A Boutique Hotel Genel
Majestic Suites - A Boutique Hotel Genel
Majestic Suites - A Boutique Hotel Genel
Majestic Suites - A Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +41 fotoğraf
Majestic Suites - A Boutique Hotel
Western Express Hwy , Bhayandar

Majestic Suites - A Boutique Hotel konaklamanızda Mira Bhayandar merkezinde, Thakur Mall ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde ve Sanjay Gandhi Milli Parkı ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Sagar Vihar Bahçesi ile 8,2 km (5,1 mil) ve Vardhman Fantasy Park ile 8,2 km (5,1 mil) mesafede.

Imperial Spice Majestic Suites - A Boutique Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz market alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 23 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca lobide şömine ve balo salonu vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Mira Bhayandar bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1500 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Room
Executive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x