Majestic Sky Luxury Suites

Cyclades Adaları, Megalochori
Majestic Sky Luxury Suites Öne Çıkan Resim
Majestic Sky Luxury Suites Dış Mekan
Majestic Sky Luxury Suites Dış Mekan
Majestic Sky Luxury Suites Dış Mekan
Majestic Sky Luxury Suites Dış Mekan
Image More +60 fotoğraf
Majestic Sky Luxury Suites
Megalochori Cyclades Adaları, Megalochori

Santorini bölgesindeki Majestic Sky Luxury Suites misafirlere Santorini Kalderası ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Tarih Öncesi Thira Müzesi ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Athinios Limanı ile 5 km (3,1 mil) ve Red Plajı ile 6,8 km (4,2 mil) mesafede.

Pansiyonda oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler açık özel spa küveti ve Akıllı televizyonlar olan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı lanai veranda bulunur. Özel küçük mutfak ve içinde set üstü ocak ve espresso kahve makinesi. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş vardır.

Misafirler için hızlı giriş, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Süit, Sıcak Su Havuzu
Room
Deluxe Süit, Küvet, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x