Majestic Hotel

Güneydoğu İrlanda, Province of Munster
Majestic Hotel Genel
Majestic Hotel Genel
Majestic Hotel Genel
Majestic Hotel Öne Çıkan Resim
Majestic Hotel Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Majestic Hotel
Lower Branch Road Güneydoğu İrlanda, Province of Munster

Tramore bölgesindeki Majestic Hotel konaklamanızda, Tramore Amusement & Leisure Park ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Tramore Plajı ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Waterford and Tramore Hipodromu ile 0,7 mi (1 km) ve Tramore Golf Club ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 50 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere bebek bakımı, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Family Dört Kişilik Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x