Maistra Select Island Hotel Istra

Hırvatistan Sahili, Rovinj
Maistra Select Island Hotel Istra Genel
Maistra Select Island Hotel Istra Genel
Maistra Select Island Hotel Istra Genel
Maistra Select Island Hotel Istra Genel
Maistra Select Island Hotel Istra Genel
Image More +76 fotoğraf
Maistra Select Island Hotel Istra
Crveni Otok 1 Hırvatistan Sahili, Rovinj

Maistra Select Island Hotel Istra misafirlere Rovinj bölgesinde, plajda, Kızıl Ada ve Episcopal Complex of the Euphrasian Basilica in the Historic Centre of Poreč yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Zlatni Rt Orman Parkı ile 0,1 mi (0,1 km) ve Skaraba Beach ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı seven misafirler için Hotel Restaurant ideal; otelde yemek servisi yapan 6 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi 5 kahve dükkânında veya kafede yapılıyor. Misafirler için içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı vardır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 326 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2, 2 açık yüzme havuzu ve açık tenis kortları mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Üç Kişilik Oda, Balkon, Denize Bakan
Room
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Balkon
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Denize Bakan
Room
Family Oda, Balkon
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Junior Süit
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x