Maison Toledo 210

Napoli
Maison Toledo 210 Öne Çıkan Resim
Maison Toledo 210 Dış Mekan
Maison Toledo 210 Dış Mekan
Maison Toledo 210 İç Mekan
Maison Toledo 210 İç Mekan
Image More +30 fotoğraf
Maison Toledo 210
Via Toledo 210 , Napoli

Maison Toledo 210 size Napoli merkezinde, Piazza del Plebiscito ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Napoli Limanı ile yürüyerek 15 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Molo Beverello Limanı ile 1 mi (1,5 km) ve Castel dell'Ovo ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda
Room
Classic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x