Maison Toledo

Pozzuoli
Maison Toledo Genel
Maison Toledo Genel
Maison Toledo Genel
Maison Toledo Genel
Maison Toledo Öne Çıkan Resim
Image More +59 fotoğraf
Maison Toledo
Via Pendio San Giuseppe 18 , Pozzuoli

Maison Toledo misafirlere Pozzuoli merkezinde, Campi Flegre bölge parkı yakınında ve Pozzuoli Limanı ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Castel dell'Ovo ile 11,2 mi (18 km) ve Molo Beverello Limanı ile 11,5 mi (18,4 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x