Maison Privee – Rimal Residences

Dubai Sahili
Maison Privee – Rimal Residences Öne Çıkan Resim
Maison Privee – Rimal Residences Dış Mekan
Maison Privee – Rimal Residences İç Mekan
Maison Privee – Rimal Residences İç Mekan
Maison Privee – Rimal Residences Oda Manzaraları
Image More +66 fotoğraf
Maison Privee – Rimal Residences
King Salman Bin Abdulaziz Al Saud Street Jumeirah Beach Residence , Dubai Sahili

Maison Privee – Rimal Residences size Dubai (Dubai Marina) bölgesinde, Jumeirah Plajı ve Dubai Marina Alışveriş Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu tatil evi Ibn Battuta Çarşısı ile 3,1 mi (5 km) ve Emirlikler Alışveriş Merkezi ile 8,4 mi (13,6 km) mesafede.

Misafirlerimiz mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunan klimalı odalarda evlerinin rahatını yaşayabilmektedir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu tatil evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x