Maison Prestige Roberto Geissini

Mimosa Road, Grimaud
Maison Prestige Roberto Geissini Öne Çıkan Resim
Maison Prestige Roberto Geissini Dış Mekan
Maison Prestige Roberto Geissini Dış Mekan
Maison Prestige Roberto Geissini İç Mekan
Maison Prestige Roberto Geissini Kahvaltı
Image More +48 fotoğraf
Maison Prestige Roberto Geissini
Chemin de la Calade, 331 Mimosa Road, Grimaud

Grimaud bölgesindeki Maison Prestige Roberto Geissini misafirlere deniz kıyısında, L'Eglise St Michel ve Chateau de Grimaud 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu pansiyon Grimaud Limanı ile 2,9 mi (4,7 km) ve St. Tropez Limanı ile 6,7 mi (10,8 km) mesafede.

Maison Prestige Roberto Geissini misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 16 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

3 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya açık tenis kortu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit (VALBERG)
Süit
Süit (KITZBÜHEL)
Süit
Süit (SAINT-TROPEZ )
Süit
Süit (MONACO)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x