Maison Pic

Rhone-alpes, Valence
Maison Pic Genel
Maison Pic Öne Çıkan Resim
Maison Pic Dış Mekan
Maison Pic Dış Mekan
Maison Pic Dış Mekan
Image More +65 fotoğraf
Maison Pic
285 Avenue Victor Hugo Rhone-alpes, Valence

Valence bölgesindeki Maison Pic konaklamanızda Ninja Land Amusement Center ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Centre du Patrimoine Armenien ile 9 dakika mesafede olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Valence Müzesi ile 1,5 mi (2,5 km) ve Maison des Tetes ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

André yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunan 16 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Junior
Junior Suite
Luxury
Luxury Süit
Junior
Junior Suite Terrasse
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x