Maison Lutetia R

Alsace, Strasbourg
Maison Lutetia R Genel
Maison Lutetia R Öne Çıkan Resim
Maison Lutetia R Dış Mekan
Maison Lutetia R Dış Mekan
Maison Lutetia R Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
Maison Lutetia R
2bis, rue du Général Rapp Alsace, Strasbourg

Maison Lutetia R misafirlere Strasbourg merkezinde, Mısır Evi yakınında ve Ren Sarayı ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Tren İstasyonu Meydanı ile 1,1 mi (1,7 km) ve Strasbourg Christmas Market ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 39 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Elegance)
Junior
Junior Süit
Room
Classic Tek Kişilik Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x