Maison Jacaranda

Highveld Ridge, Randburg
Maison Jacaranda Öne Çıkan Resim
Maison Jacaranda Dış Mekan
Maison Jacaranda Dış Mekan
Maison Jacaranda İç Mekan
Maison Jacaranda İç Mekan
Image More +36 fotoğraf
Maison Jacaranda
11 Armagh Road, Parkview Highveld Ridge, Randburg

Randburg (Parkview) bölgesindeki Maison Jacaranda misafirlere Johannesburg Hayvanat Bahçesi ve Parkview Golf Club ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Güney Afrika Askeri Tarih Müzesi ile 1,9 km ve Afrika Müzesi ile 6,5 km mesafede.

Maison Jacaranda misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu George dönemi stili pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Küvet
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Engellilere Uygun, Küvet

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x