Maison Groleau

Bordeaux Şarabı Bölgesi (bölge), Mombrier
Maison Groleau Genel
Maison Groleau Öne Çıkan Resim
Maison Groleau Dış Mekan
Maison Groleau Şaraphane
Maison Groleau Şaraphane
Image More +42 fotoğraf
Maison Groleau
Groleau-Ouest Bordeaux Şarabı Bölgesi (bölge), Mombrier

Mombrier bölgesindeki Maison Groleau misafirlere kırsal bölgede, Chateau Monconseil Gazin ve Gironde Halici ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Les Brins D'art ile 5,4 mi (8,7 km) ve Pair-non-Pair Mağarası ile 6,2 mi (10 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonun kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Yarı açık banyolar, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için bitişik şaraphane ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x