Maison de la Bonne Vie

Paroisse Notre-dame En Barrez, Therondels
Maison de la Bonne Vie Öne Çıkan Resim
Maison de la Bonne Vie İç Mekan
Maison de la Bonne Vie İç Mekan
Maison de la Bonne Vie Kahvaltı
Maison de la Bonne Vie Kahvaltı
Image More +29 fotoğraf
Maison de la Bonne Vie
Lieu dit Frons Paroisse Notre-dame En Barrez, Therondels

Thérondels bölgesindeki Maison de la Bonne Vie misafirlere kırsal bölgede, Auvergne Volkan Dağları Bölgesi Doğa Parkı ve Laussac Chapel ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Buree Değirmeni Müzesi ile 7,5 mi (12,1 km) ve Canterbury St. Thomas Kilisesi ile 8 mi (12,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada MP3 takma konsolu ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x