Maison de Famille

Palermo
Maison de Famille Öne Çıkan Resim
Maison de Famille Dış Mekan
Maison de Famille Dış Mekan
Maison de Famille Dış Mekan
Maison de Famille Kahvaltı
Image More +15 fotoğraf
Maison de Famille
Via Giuseppe sciuti 91/l , Palermo

Palermo bölgesindeki Maison de Famille misafirlere Palermo Limanı ve Politeama Garibaldi Tiyatosu ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Via Roma ile 3,2 km (2 mil) ve Teatro Massimo ile 3,3 km (2 mil) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide bulunur.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Traditional
Traditional Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Business Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x