Maison d'Hôtes de la Milane

Provence (bölge), Cabries
Maison d'Hôtes de la Milane Genel
Maison d'Hôtes de la Milane Öne Çıkan Resim
Maison d'Hôtes de la Milane Dış Mekan
Maison d'Hôtes de la Milane Dış Mekan
Maison d'Hôtes de la Milane Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
Maison d'Hôtes de la Milane
4030 ROUTE DU PONT DE BOUC Provence (bölge), Cabries

Maison d'Hôtes de la Milane misafirlere Cabries bölgesinde, havaalanı yakınında ve La bastide du Jas de Bouffan ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Marseille Eski Limanı ile 16,8 mi (27 km) ve Marseille Provence Cruise Terminali ile 15,3 mi (24,7 km) mesafede.

Table d'Hôtes, Maison d'Hôtes de la Milane misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık tenis kortu ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Süit (Orange)
Family
Family Süit (Amande)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x