Maison d'hôte Bleu

Batı İsviçre, Cudrefin
Maison d'hôte Bleu Öne Çıkan Resim
Maison d'hôte Bleu Dış Mekan
Maison d'hôte Bleu Dış Mekan
Maison d'hôte Bleu Dış Mekan
Maison d'hôte Bleu Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Maison d'hôte Bleu
Chemin Pré de Riaux 5A Batı İsviçre, Cudrefin

Maison d'hôte Bleu misafirlere Cudrefin bölgesinde, plaj yakınında, Cudrefin Saat Kulesi ve Cudrefin Limanı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Trans Swiss Trail ile 1,2 mi (2 km) ve Lac de Neuchatel ile 2 mi (3,1 km) mesafede.

Table d'hôtes yemek servisi için ideal, ayrıca pansiyonda 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 5.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlere ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda ısıtmalı zemin ve LED televizyon sunulur. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda En Büyük (King) Boy çekyat vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kilitli dolap mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Stüdyo Süit, Özel Banyo, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x