Maison d'Ail

Route 62, Cape Winelands
Maison d'Ail Genel
Maison d'Ail Öne Çıkan Resim
Maison d'Ail Dış Mekan
Maison d'Ail Dış Mekan
Maison d'Ail Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Maison d'Ail
77 Reservoir Street Route 62, Cape Winelands

Maison d'Ail misafirlere Franschhoek bölgesinde, dağda, Franschhoek Wine Tram ve Sénéchal-Senekal Sanat Galerisi ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Franschhoek Belediye Binası ile 0,8 mi (1,2 km) ve Franschhoek Sanat Evi ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Maison d'Ail misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

5 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Yatak Odası
Room
Luxury Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x