Maison Cipriani

(area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Sant'Agata sui Due Golfi
Maison Cipriani Öne Çıkan Resim
Maison Cipriani Dış Mekan
Maison Cipriani Dış Mekan
Maison Cipriani Dış Mekan
Maison Cipriani Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Maison Cipriani
Via Nastro Azzurro 40 (area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Sant'Agata sui Due Golfi

Maison Cipriani misafirlere Massa Lubrense merkezinde, Sorrento Peninsula yakınında ve Deserto Manastırı ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Piazza Tasso ile 5,9 mi (9,6 km) ve Pompeii Arkeoloji Parkı ile 19,9 mi (32 km) mesafede.

Maison Cipriani misafirlerine yemek servisi yapan market vardır.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve dijital TV kanalları vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve otelde alışveriş sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Panoramic Stüdyo
Room
Superior Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x