Maison Aribert

Belledonne, Uriage-les-Bains
Maison Aribert Genel
Maison Aribert Genel
Maison Aribert Öne Çıkan Resim
Maison Aribert İç Mekan
Maison Aribert Yerinde Yemek
Image More +41 fotoğraf
Maison Aribert
280, allée du Jeune Bayard Belledonne, Uriage-les-Bains

Saint-Martin-d'Uriage bölgesindeki Maison Aribert misafirlere dağda, Golf Club d'Uriage ve Parcours de Bresson ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Alpe d'Huez Kayak Merkezi ile 30,7 mi (49,4 km) ve Pierre Mendes France Üniversitesi ile 5,5 mi (8,8 km) mesafede.

Maison Aribert içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli self servis kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için tablet bilgisayar olan 5 oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Luxury
Luxury Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x