MainStay Suites

Western Pennsylvania, O'Hara Kasabası
MainStay Suites Öne Çıkan Resim
MainStay Suites Dış Mekan
MainStay Suites Fitness
MainStay Suites Lobi
MainStay Suites Lobi
Image More +5 fotoğraf
MainStay Suites
180 Gamma Drive, Building B Western Pennsylvania, O'Hara Kasabası

MainStay Suites size Pittsburgh (O'Hara Kasabası) bölgesinde, PNC Parkı ve Heinz Alanı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Carnegie Mellon Üniversitesi ile 8,4 mi (13,5 km) ve Pittsburgh Üniversitesi ile 9,6 mi (15,4 km) mesafede.

Restoranda MainStay Suites misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz market alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 235 odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Kapalı havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Balkon
Süit,
Süit, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Room
Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x