Maholova Minds Miura

Shutoken, Miura
Maholova Minds Miura Genel
Maholova Minds Miura Öne Çıkan Resim
Maholova Minds Miura Dış Mekan
Maholova Minds Miura Dış Mekan
Maholova Minds Miura Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Maholova Minds Miura
3231 Kami-miyata, Minamishitaura Town Shutoken, Miura

Maholova Minds Miura konaklamanızda Miura bölgesinde, Miura Kaingan Plajı ile 0,5 km (0,3 mi) ve Soleil Nooka Parkı ile 6,4 km (4 mi) mesafede olacaksınız. Bu spa olan otel URARI Seafood Market ile 8 km (5 mi) ve Jogashima Island ile 8,3 km (5,1 mi) mesafede.

Otelin restoranı Hanakazura misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LED televizyon bulunan 200 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, saç kurutma makinesi ve terlik vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz için 10 spa küveti, kaplıca ve sauna mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca (ücretli) otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Sigara İçilmez (Main Building)
Room
Standard Oda, Sigara İçilmez (Main, High Floor 8-13F)
Room
Standard Oda, Sigara İçilmez (Main Building,Large Standard Rm 8-13F)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x