Mahali Mzuri

Masai Mara
Mahali Mzuri Genel
Mahali Mzuri Genel
Mahali Mzuri Genel
Mahali Mzuri Genel
Mahali Mzuri Öne Çıkan Resim
Image More +43 fotoğraf
Mahali Mzuri
Motorogi Conservancy , Masai Mara

Mahali Mzuri misafirlere Masai Mara bölgesinde, milli parkta ve Olare Orok Koruma Bölgesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı çadır ev Maasai Mara Ulusal Koruma Alanı ile 19,2 mi (30,9 km) ve Naboisho Koruma Bölgesi ile 5,9 mi (9,5 km) mesafede.

Çadır evin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

12 odada ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz safari yaparak yerel doğal yaşamı gözlemleyebilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz bulunmaktadır. Bu çadır evde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Teras, Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x