Magni Boutique Hotel

Braunschweiger Land, Braunschweig
Magni Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Magni Boutique Hotel Dış Mekan
Magni Boutique Hotel Dış Mekan
Magni Boutique Hotel İç Mekan
Magni Boutique Hotel İç Mekan
Image More +33 fotoğraf
Magni Boutique Hotel
Am Magnitor 1 Braunschweiger Land, Braunschweig

Magni Boutique Hotel misafirlere Braunschweig merkezinde, Magniviertel ve Happy Rizzi House yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Herzog Anton Ulrich Müzesi ile 0,3 mi (0,5 km) ve Schloss Arkaden Braunschweig Alışveriş Merkezi ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Restaurant Fuchs Blau, Magni Boutique Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.30, hafta sonu 8.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

30 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve asansör mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x