Magadan Health Resort

Güney Rusya, Loo
Magadan Health Resort Genel
Magadan Health Resort Genel
Magadan Health Resort Genel
Magadan Health Resort Genel
Magadan Health Resort Genel
Image More +80 fotoğraf
Magadan Health Resort
Dekabristov St. 161 Güney Rusya, Loo

Sochi bölgesindeki Magadan Health Resort konaklamanızda Aquapark Aqualoo ve Loo Tapınağı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Dagomys Plajı ile 5,2 mi (8,4 km) ve Tulip Tree ile 13 mi (20,9 km) mesafede.

Magadan Health Resort misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 416 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti verilir, ütü/ütü masası ve beşik/çocuk yatağı (ücretli) istenebilir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Özel plajda bir günden sonra kapalı havuz ve sauna dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda, Park Manzaralı
Ortak
Ortak Ranzalı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Deniz Manzaralı
Room
Ortak Ranzalı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Park Manzaralı
Room
Comfort Ortak Ranzalı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Deniz Manzaralı
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Park Manzaralı
Room
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x