Maeto Lodge

Mahalapye
Maeto Lodge Genel
Maeto Lodge Öne Çıkan Resim
Maeto Lodge Dış Mekan
Maeto Lodge Dış Mekan
Maeto Lodge Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Maeto Lodge
Along A1 Highway , Mahalapye

Maeto Lodge misafirlere Mahalapye bölgesinde, dağda, Mahalapye Topluluk Merkezi ve Mahalapye Uccsa Kilisesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Mahalapye Bölge Hastanesi ile 3,3 mi (5,4 km) ve Oğlak Dönencesi Anıtı ile 30,6 mi (49,2 km) mesafede.

Maeto Lodge misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 24 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda, Dağ Manzaralı
Family
Family Oda, Dağ Manzaralı
Room
Standard Oda, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x