Maenam Bay Resort

Güney Tayland, Mae Nam
Maenam Bay Resort Öne Çıkan Resim
Maenam Bay Resort Dış Mekan
Maenam Bay Resort İç Mekan
Maenam Bay Resort Oda Düzeni
Maenam Bay Resort Banyo Tipleri
Image More +12 fotoğraf
Maenam Bay Resort
44/3 Moo.4 Maenam Bay Güney Tayland, Mae Nam

Maenam Bay Resort misafirlere Koh Samui bölgesinde, plaj yakınında, Mae Nam Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Maenam Sabah Pazarı ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Chaweng Plajı ile 7 mi (11,2 km) ve Bo Phut Plajı ile 2,4 mi (3,8 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve lobide kahve servisi vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x