Madisson Hotel

Jounieh
Madisson Hotel Genel
Madisson Hotel Genel
Madisson Hotel Genel
Madisson Hotel Genel
Madisson Hotel Genel
Image More +59 fotoğraf
Madisson Hotel
Athenee Street , Jounieh

Madisson Hotel misafirlere Jounieh (Haret Sakher) bölgesinde, Fuad Şehab Stadı yakınında ve Lübnan Hz. Meryem Teleferiği ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Hamra Caddesi ile 13,6 mi (21,9 km) ve Keservan Sağlık Merkezi ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Otelde 3 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 3 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 65 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Sağlık kulübü, kapalı havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Kumar makinelerinde şansını denemek isteyen misafirler (ücretli) kumarhane servisini kullanabilir.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Jounieh bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2153 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Süit, Dağ Manzaralı
Presidential
Presidential Süit, Dağ Manzaralı
Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x