Madie's Place

Metro Luzon Urban Beltway, Pasong Mannga
Madie's Place Öne Çıkan Resim
Madie's Place Dış Mekan
Madie's Place Dış Mekan
Madie's Place Dış Mekan
Madie's Place İç Mekan
Image More +44 fotoğraf
Madie's Place
Lot 46, Block 21, Phase 1A San Lorenzo Subdivision Metro Luzon Urban Beltway, Pasong Mannga

Santa Rosa bölgesindeki Madie's Place konaklamanızda Laguna Gölü ve Enchanted Kingdom ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Alabang Kent Merkezi ile 13,7 mi (22,1 km) ve Filipinler Los Baños Üniversitesi ile 21,1 mi (33,9 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca pansiyonda oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

6 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve bide vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda (Attic)
Room
Family Oda (Attic)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x