Madhuban Sarovar Portico

Kuzey Himalaya, Library Road
Madhuban Sarovar Portico Genel
Madhuban Sarovar Portico Genel
Madhuban Sarovar Portico Genel
Madhuban Sarovar Portico Öne Çıkan Resim
Madhuban Sarovar Portico Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Madhuban Sarovar Portico
Bright Lands Estate, Charliville Road Kuzey Himalaya, Library Road

Madhuban Sarovar Portico misafirlere Mussoorie (The Mall Road) bölgesinde, Mussoorie Christ Church ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Gun Hill ile 0,7 mi (1,2 km) ve Mussoorie Gölü ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Otelin restoranı FLAVOURS misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 48 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve Diş fırçası ve diş macunu (istek üzerine) vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Design
Design Oda
Premium
Premium Oda
Room
Club Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Balkon
Room
Süit, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Oda, Birden Çok Yatak, Vadi Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x