Madang Resort

Momase Region, Madang
Madang Resort Genel
Madang Resort Genel
Madang Resort Genel
Madang Resort Genel
Madang Resort Genel
Image More +71 fotoğraf
Madang Resort
Coastwatchers Ave Momase Region, Madang

Madang Resort misafirlere Madang bölgesinde, deniz kıyısında, Flying Fox Roosts ve Coastwatchers’ Memorial Beacon ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Madang Country Club ile 1,1 mi (1,7 km) ve Machine Gun Plajı ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Janek Aben yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 102 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretli kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

3 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde misafirlere kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Madang bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 6456 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi sınırlı saatlerde hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Executive
Executive Oda, Denize Bakan
Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x