Madame Vacances Hotel Le Mottaret

Northern Alps, Meribel-Mottaret
Madame Vacances Hotel Le Mottaret Genel
Madame Vacances Hotel Le Mottaret Genel
Madame Vacances Hotel Le Mottaret Öne Çıkan Resim
Madame Vacances Hotel Le Mottaret Dış Mekan
Madame Vacances Hotel Le Mottaret Dış Mekan
Image More +60 fotoğraf
Madame Vacances Hotel Le Mottaret
Chemin Chardon Meribel Northern Alps, Meribel-Mottaret

Les Allues bölgesindeki Madame Vacances Hotel Le Mottaret misafirlere dağda, Chalets ve Meribel Kayak Merkezi ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Val Thorens Kayak Merkezi ile 9,6 mi (15,5 km) ve Courchevel 1650 ile 11,8 mi (18,9 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

42 odada iPod takma konsolu ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, video oyun konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca kapalı havuz ve spa küveti sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Chambre
Chambre Standard - 2 personnes
Chambre
Chambre Prestige - 2 personnes
Chambre
Chambre Confort - 2 personnes
Chambre
Chambre Prestige Famille (2 adultes et 2 enfants)
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda
Suite
Suite familiale Prestige (2 adultes et 4 enfants)
Chambre
Chambre Confort Quadruple
Chambre
Chambre familiale Prestige (2 adultes et 4 enfants
Chambre
Chambre familiale Prestige (2 adultes et 2 enfants)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x