Madagascar Resort Ambaro Beach

Antsiranana Province, Ambaro
Madagascar Resort Ambaro Beach Genel
Madagascar Resort Ambaro Beach Genel
Madagascar Resort Ambaro Beach Genel
Madagascar Resort Ambaro Beach Öne Çıkan Resim
Madagascar Resort Ambaro Beach Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Madagascar Resort Ambaro Beach
Orangea Ampassy Antsiranana Province, Ambaro

Nosy Be bölgesindeki Madagascar Resort Ambaro Beach konaklamanızda, Madirokely Plajı ile 6,4 mi (10,2 km) ve Passot Dağı ile 8 mi (12,8 km) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan pansiyon Mahatsinjo Kutsal Ağacı ile 11,9 mi (19,1 km) ve Nosy Tanikely Ulusal Parkı ile 11,9 mi (19,1 km) mesafede.

Pansiyonun restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Plaj barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler özel plaj gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Bungalov, Plaj Manzaralı, Denize Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x