Mad Panda Hostel

Orta Tayland, Hua Hin
Mad Panda Hostel Genel
Mad Panda Hostel Genel
Mad Panda Hostel Öne Çıkan Resim
Mad Panda Hostel Dış Mekan
Mad Panda Hostel Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Mad Panda Hostel
76/2 Soi 72/1 Petchakasem Road Orta Tayland, Hua Hin

Hua Hin bölgesindeki Mad Panda Hostel misafirlere plaj yakınında, Hua Hin Gece Pazarı ile Hua Hin Hills Vineyard 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Hua Hin Demiryolu İstasyonu ile 0,8 mi (1,2 km) ve Hua Hin Plajı ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

2 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için bitişik şaraphane, ücretsiz kablosuz İnternet ve atari salonu/oyun odası bulunmaktadır. Bu hostelde misafilere ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler 1 km içinde hizmet veren ücretsiz ulaşım servisiyle çevreyi gezebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda
Room
Standard Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x