Mactan Seahorse Beach Resort - Hostel

Cebu Adası, Maribago
Mactan Seahorse Beach Resort - Hostel Öne Çıkan Resim
Mactan Seahorse Beach Resort - Hostel Dış Mekan
Mactan Seahorse Beach Resort - Hostel Dış Mekan
Mactan Seahorse Beach Resort - Hostel İç Mekan
Mactan Seahorse Beach Resort - Hostel Kahvaltı
Image More +41 fotoğraf
Mactan Seahorse Beach Resort - Hostel
Buyong Beach Cebu Adası, Maribago

Lapu-Lapu bölgesindeki Mactan Seahorse Beach Resort - Hostel misafirlere okyanus kıyısında, Mactan Doctors' Hastanesi ve CHI, The Spa ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan hostel SM City Cebu ile 9,1 mi (14,7 km) ve Waterfront Cebu City Kumarhanesi ile 10,6 mi (17,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

21 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu hostelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, lobide kahve servisi ve kilitli dolap mevcuttur. Bu hostelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x