Macià Monasterio de los Basilios Hotel

Doğu Endülüs, Granada
Macià Monasterio de los Basilios Hotel Genel
Macià Monasterio de los Basilios Hotel Öne Çıkan Resim
Macià Monasterio de los Basilios Hotel Dış Mekan
Macià Monasterio de los Basilios Hotel Dış Mekan
Macià Monasterio de los Basilios Hotel Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Macià Monasterio de los Basilios Hotel
Paseo Basilios 2 Doğu Endülüs, Granada

Macià Monasterio de los Basilios Hotel size Granada merkezinde, Elhamra ve Paseo del Salón ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu tarihi otel Sierra Nevada Kayak Merkezi ile 19,4 mi (31,2 km) ve Plaza Nueva ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Otelin bölgesel mutfak alanında uzman restoranı El Refectorio misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 95 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve banket salonu vardır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Granada bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 15139 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (with extra bed 2 Adults + 1 Child)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (with extra bed 3 Adults)
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x