Machanents Guesthouse

Ecmiadzin
Machanents Guesthouse Genel
Machanents Guesthouse Genel
Machanents Guesthouse Öne Çıkan Resim
Machanents Guesthouse Dış Mekan
Machanents Guesthouse Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Machanents Guesthouse
Shahumyan Street, 36 , Ecmiadzin

Ecmiadzin bölgesindeki Machanents Guesthouse konaklamanızda, Treasury ve Echmiadzin Katedrali ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel Republic Meydanı (Cumhuriyet Meydanı) ile 12,6 mi (20,3 km) ve Zvartnots Katedrali ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve Akıllı televizyonlar bulunan 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve kaplıca suyu banyosu vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Bu hostelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda (6-Beds)
Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda (8-Beds)
Room
Economy İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x