MacGregors Guest House

Highveld Ridge, Pretoria
MacGregors Guest House Öne Çıkan Resim
MacGregors Guest House İç Mekan
MacGregors Guest House İç Mekan
MacGregors Guest House Kahvaltı
MacGregors Guest House Yerinde Yemek
Image More +40 fotoğraf
MacGregors Guest House
60 Ilkey Street, Lynnwood Glen Highveld Ridge, Pretoria

MacGregors Guest House misafirlere Pretoria bölgesinde, iş merkezinde, Faerie Glen Belediye Doğa Koruma Alanı ve Atterbury Tiyatrosu 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Central Square Alışveriş Merkezi ile 1,2 mi (1,9 km) ve Corobay Corner İş Merkezi ile 1,3 mi (2 km) mesafede.

MacGregors Guest House misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı ve tur/bilet desteği vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Pansiyonda konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Oda
Room
Family Oda
Room
Executive Süit
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x